fredag den 25. juli 2014

Dukan kylling i karry med blomkålsris

Så fik jeg prøvet at lave kylling i karry og det smagte faktisk overraskende godt! Noget af det jeg har savnet mest i kuren er at kunne lave hele retter og ikke bare spise kylling og æg dag ud og dag ind. Men den her ret var lige mig - men der kunne måske godt skrues lidt ned for mængden af karry :) Retten kan spises i 2. fase på protein og grøntsagsdagene.



Ingredienser til 2 portioner:
200 g groft revet blomkål
2 kyllingfileter
4 dl skummetmælk
1 ½ spsk græsk yoghurt 0% (kan erstattes af skyr/fromage fraiche)
½ spsk majsstivelse - TOLERERET tæller for ½ ud af de 2
2 tsk karry
1 løg
Salt og peber

Riv eller hak blomkål groft og hak 1 løg. Skær kyllingen i mindre stykker.
Bland mælk, karry og majsstivelse i en gryde og varm det op ved svag varme. Tilsæt græsk yoghurt og smag til med salt og peber.
Sæt en gryde vand over til blomkålen.
Steg kyllingen sammen med løget i en wokpande og tilføj karrysovsen når kyllingen er stegt. Lad det simre ved svag varme.
Når vandet i gryden koger, tilføjes blomkålen, hvor det koges i ca 3 minutter. Hæld vandet fra gryden og så er maden færdig.

Velbekomme :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar